top of page

Heb ik glutenintolerantie?

Krijg je pijn in je buik van dat lekkere broodje wat je net hebt gegeten? Of misschien een opgeblazen gevoel in je buik? Dan kan het goed zijn dat je glutensensitief, glutenintolerant bent of coeliakie (glutenallergie) hebt.

Veel mensen zijn tegenwoordig gevoelig voor gluten. Gelukkig ben je dan niet meteen allergisch. Je komt er achter door middel van een simpele bloedtest die ik laat uitvoeren in samenwerking met het laboratorium. Je prikt om de hoek bij jou thuis en doet de buisjes bloed op de post.

Tevens testen we dan op meerdere voedingsmiddelen. Op deze manier kun je ontdekken of je intolerant bent en eventueel met mijnhulp uit jouw voedingspatroon halen. Ik maak voedingsschema’s en zorg dat je niets tekort komt.

Denk je dat allergisch of intolerant bent voor andere voeding? Lees dan deze pagina ‘ben ik allergisch voor voeding?’ Op mijn blog ‘wat is glutenallergie?’ vind je nog meer informatie en uitleg over de verschillen tussen glutenintolerantie en coeliakie.

Klik hier voor een gratis kennismaking en ik help je graag verder. In Haarlem en omstreken kom ik bij jou thuis. Liever online? Dat is natuurlijk ook goed en een stukje goedkoper!

Klaar om je fit en energiek te voelen? 

bottom of page