top of page

INTOLERANTIE ONDERZOEK

Last van buikklachten, eczeem of bijvoorbeeld acne? Dan zou het goed kunnen dat jij een intolerantie hebt voor een bepaald voedingsmiddel.

 

In onze huidige Westerse cultuur worden bijna alle (supermarkt) voedingsmiddelen industrieel bewerkt. Dat zorgt er voor dat we niet meer de pure vorm van voeding binnenkrijgen. In het kort kan zich dit uiten tot intoleranties en allergieën. 

Prijzen op aanvraag
*meerdere opties zoals de EMB test vind je hier

Ik werk samen met RP Sanitas Humanus en Hessels & Grob; gecertificeerde laboratoria waar ik verschillende testen afneem, zoals ontlasting, bloed en urine. Het testen van bijvoorbeeld je bloed kan belangrijk zijn om bepaalde waarden in kaart te brengen en te zien of je daadwerkelijk een intolerantie hebt. 

En het is zó makkelijk! Na een 1e consult kan ik je op advies een onderzoek aanraden. Ik bestel een testkit en door middel van een simpel vingerprikje neem ik of jijzelf de test af. Deze doe je in de brievenbus en binnen 5 werkdagen ontvang ik de uitslag. 

De EMB test gaat net zo makkelijker, met een vingerprikje ben je al klaar. Je wordt door mij geprikt of je krijgt begeleiding op afstand door een online TEAMS afspraak. 

Informeer naar overige onderzoeken

101A0397.jpg
bottom of page