top of page

INTOLERANTIE ONDERZOEK

Last van buikklachten, eczeem of bijvoorbeeld acne? Dan zou het goed kunnen dat jij een intolerantie hebt voor een bepaald voedingsmiddel.

 

In onze huidige Westerse cultuur worden bijna alle (supermarkt) voedingsmiddelen industrieel bewerkt. Dat zorgt er voor dat we niet meer de pure vorm van voeding binnenkrijgen. In het kort kan zich dit uiten tot intoleranties en allergieën. 

Prijzen op aanvraag
*meerdere opties zoals de EMB test vind je hier

Ik werk samen met RP Sanitas Humanus; een gecertificeerd laboratorium waar ik verschillende testen afneem, zoals ontlasting, bloed en urine. Het testen van bijvoorbeeld je bloed kan belangrijk zijn om bepaalde waarden in kaart te brengen en te zien of je daadwerkelijk een intolerantie hebt. 

En het is zó makkelijk! Na een 1e consult kan ik je op advies een onderzoek aanraden. Ik bestel een testkit en deze lever je af bij een prikpoli bij jou in de buurt. De buisjes met bloed stuur je via de post naar het lab en we bespreken samen de uitslag.  

De EMB test gaat een stuk makkelijker, met een vingerprikje ben je al klaar. Je wordt door mij geprikt of je krijgt begeleiding op afstand door een online TEAMS afspraak. Easy does it!

Informeer naar overige onderzoeken

101A0397.jpg
bottom of page