top of page

Winterdip

De feestdagen zijn voorbij, de dagen zijn donker (gelukkig hebben we de kortste dag gehad!) en er valt nooit zoveel te beleven in januari.

Je voelt je soms somber, vermoeid en hebt nergens zin in. Herkenbaar?

Dan zit je waarschijnlijk in een winterdip(je) en dat is helemaal oké!

Zelf kan ik aardig goed de winter aan, maar daar doe ik dan ook echt mijn best voor. Ik merk dat dat op sommige dagen beter gaat dan anderen. Zit ik de hele dag binnen? Dan word ik chagrijnig, heb ik een dag niet gesport? Korter lontje en onrustig. Eet ik meerdere dagen ongezond? Dan voel ik me dik en blubby.

Dus, wat ik doe om een winterdip te voorkomen:
1. Ik wandel elke ochtend ongeacht of het regent/sneeuwt of hagelt
2. Ik wissel pilates/yoga, krachttraining en cardio met elkaar af
3. Ik eet 80/20 gezond (goede vetten, genoeg eiwitten en méga veel groenten & fruit)
4. Ik vul aan met vitamine D icm K2, goede multi en extra magnesium
(bestel je supplementen hier met kortingscode 'yourhappybodycoach')

Daarnaast probeer ik lief voor mezelf te zijn. Heb ik even een keer geen zin om te sporten? Dan doe ik dat niet en wandel ik bijvoorbeeld. Dit is jarenlang heel moeilijk geweest en het gaat steeds beter. Vaak komt het bewustzijn achteraf, maar daar leer je weer van voor de volgende keer.

Voeding en beweging is je basis. Er even van afwijken is niet erg. Eet je niet super gevarieerd, bestel dan je suppletie met eventueel mijn (gratis) advies én kortingscode. Lees hier meer over de do's en don'ts van supplementen.

Heb jij meer goede tips om de winterdip te voorkomen?

Klik hier voor een gratis kennismaking en ik help je graag verder. In Haarlem en omstreken kom ik bij jou thuis. Liever online? Dat is natuurlijk ook goed en een stukje goedkoper!

Klaar om je fit en energiek te voelen? 

bottom of page