top of page

Buikgriep

Sinds een aantal dagen kan ik weer een beetje mijn ogen open doen. Wat heb ik me ellendig gevoeld! Ik heb me vaak afgevraagd wat ik nou kon doen om me beter te voelen, en het leek me goed om dat met jou te delen.

Allereerst…. 

𝐍𝐈𝐊𝐒

Ja, echt niks. Nu kon ik ook niet meer dan niks, maar hoe dan ook geeft je lichaam hier een duidelijk signaal waar je maar beter naar kunt luisteren 

Dat doen we niet altijd in 𝒅𝒆 𝒉𝒖𝒊𝒅𝒊𝒈𝒆 𝒎𝒂𝒂𝒕𝒔𝒄𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒋, we denderen maar door en denken dat het goed is om naar je werk te gaan als je je niet lekker voelt of je toch nog nuttig te maken (schuldig) 

𝐇𝐢𝐞𝐫𝐛𝐢𝐣 𝐞𝐞𝐧 𝐚𝐚𝐧𝐭𝐚𝐥 𝐭𝐢𝐩𝐬:
🕵🏻 Probeer naar je lichaam te luisteren, wil het herstel en rust? Geef het
🧘🏻‍♀️Ga mediteren (vind ik super moeilijk, maar met mega buikkrampen werkt het echt)
🍵Komt al je eten en drinken er uit? Eet dan niet en drink kleine slokjes water (met zout) en kijk uit dat je niet uitdroogt uiteraard
🍓Wanneer je je iets beter voelt, kijk waar je zin in hebt. Als je aan bepaalde voeding denkt is dat niets voor niets en ga je daar zeker goed op (bij mij; meloen en aardbeien)
😴 Slaap! Nou, dat ging bij mij zonder enige moeite en ik denk dat ik nog nooit zoveel heb geslapen haha, maar rust uit. Geen tv, geen social media (ik geef hier echt niet het goede voorbeeld sorry ) en even geen andere triggers. Pak er een warme kruik bij.
☀️En dan, lekker naar buiten, de laatste zonnestraaltjes van deze zomer pakken, frisse lucht, bouillon drinken, 𝐨𝐧𝐭𝐬𝐩𝐚𝐧𝐧𝐞𝐧 en wanneer je weer wat kunt eten, denk dan aan supplementen die je kunt slikken om je net die extra boost met energie te geven.

Klik hier voor een gratis kennismaking en ik help je graag verder. In Haarlem en omstreken kom ik bij jou thuis. Liever online? Dat is natuurlijk ook goed en een stukje goedkoper!

Klaar om je fit en energiek te voelen? 

bottom of page