top of page

Appelazijn

Ik gebruik het al jaren en ik ben fan! Waarom? Dat lees je hieronder.

Het was een tijd terug mega populair onder de foodgoeroes. Inmiddels gebruik ik het ook al jaren en loop ik een keer niet achter de vergeten trend aan (zoals mijn vriend altijd zegt).

Ik hoor je denken, appelazijn? 𝑾𝒂𝒂𝒓𝒐𝒎 𝒘𝒐𝒓𝒅 𝒋𝒆 𝒅𝒂𝒂𝒓 𝒛𝒐 𝒆𝒏𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒊𝒂𝒔𝒕 𝒗𝒂𝒏? 🤔

Snap ik. Een aantal jaren geleden had ik er ook nog nooit van gehoord. Ik ben altijd in voor nieuwe projecten en dit was er eentje die is blijven hangen!

𝐈𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐤𝐨𝐫𝐭:
👉🏻 Appelazijn ontstaat bij het gisten van een appel. Suikers worden omgezet in alcohol (relax, het is alcoholvrij uiteindelijk!) en bacteriën worden toegevoegd.

And there it is.. zure wijn, oftewel 𝐚𝐩𝐩𝐞𝐥𝐚𝐳𝐢𝐣𝐧! 🍎🍎🍎

𝐖𝐚𝐚𝐫 𝐡𝐞𝐭 𝐨.𝐚. 𝐛𝐢𝐣 𝐤𝐚𝐧 𝐡𝐞𝐥𝐩𝐞𝐧:
🤰🏻Gewichtsverlies
💪🏻Immuunsysteem
🌿Gezonde huid

Neem elke ochtend een glas warm water met 1 of 2 eetlepels – troebel – appelazijn op de lege maag. Vergeet niet te schudden en gebruik een rietje🍸

Klik hier voor een gratis kennismaking en ik help je graag verder. In Haarlem en omstreken kom ik bij jou thuis. Liever online? Dat is natuurlijk ook goed en een stukje goedkoper!

Klaar om je fit en energiek te voelen? 

bottom of page