top of page

Verzorgingsproducten

Smeer jij ook elke dag dagcrème op je gezicht en maak jij je gezicht elke avond schoon met reiniger? Met wat doe je dit?

Goed om bewust te zijn van het feit dat wat je op je huid smeert, wordt opgenomen door je lichaam. Is het echt reinigen als je je huid schoonmaakt met chemische troep?

𝐃𝐫. 𝐎𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐜 𝐀𝐥𝐨𝐞 𝐕𝐞𝐫𝐚 𝐒𝐡𝐚𝐦𝐩𝐨𝐨 – 𝐇𝐨𝐥𝐥𝐚𝐧𝐝 & 𝐁𝐚𝐫𝐫𝐞𝐭𝐭
Sulfiet-, parabenen- en dierproefvrij. Doordat het sulfietvrij is schuimt het niet, maar het tast je huid ook niet aan (aanrader wanneer je last hebt van huidschilfers). Ik gebruik de bijbehorende conditioner. Na deze stap ik over op mijn shampoobar van Lush.

𝐆𝐞𝐳𝐢𝐜𝐡𝐭𝐬𝐫𝐞𝐢𝐧𝐢𝐠𝐞𝐫 - 𝐈𝐧𝐜𝐢𝐚
Prachtig merk zonder troep (SLS/SLES). Mild, schuimt en hydrateert. Zelfs zo lekker dat ik ze verkoop samen met andere producten van dit merk! En de vettige labello is ook heerlijk. @incia.nl

𝐃𝐚𝐠𝐜𝐫𝐞𝐦𝐞 – 𝐝𝐫. 𝐇𝐚𝐮𝐬𝐜𝐡𝐤𝐚 (𝐦𝐢𝐣𝐧 𝐟𝐚𝐯𝐨𝐫𝐢𝐞𝐭!)
Eentje die nooit wisselt in mijn assortiment. 1 drupje en mijn hele gezicht is ingesmeerd. Duurzaam in glas, gaat lang mee en ruikt heerlijk ondanks dat er weinig in zit. @drhauschka.nl

𝐙𝐞𝐞𝐩 - 𝐋𝐮𝐬𝐡
Je kunt deze winkel niet voorbijlopen zonder even binnen te kijken naar alle prachtige gekleurde zeepjes toch? Perfect als cadeautje (voor jezelf). @lush_nl

𝐃𝐞𝐨𝐝𝐨𝐫𝐚𝐧𝐭 – 𝐋𝐨𝐯𝐞𝐥𝐢
Aluminium in deodorant gaat zo hop je lichaam in, elke dag weer. Een killer wanneer je hormonale issues hebt of huidirritaties (eczeem). Ik ging letterlijk stinken naar aluminium toen ik stopte met spuiten. @loveli_care is 100% troepvrij, zoals ze het zelf zeggen. Niet teveel smeren!

𝐈𝐤 𝐛𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐝 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐣𝐨𝐮𝐰 𝐚𝐬𝐬𝐨𝐫𝐭𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭.

Liefs, Anouk 💚

Klik hier voor een gratis kennismaking en ik help je graag verder. In Haarlem en omstreken kom ik bij jou thuis. Liever online? Dat is natuurlijk ook goed en een stukje goedkoper!

Klaar om je fit en energiek te voelen? 

bottom of page